On-Page SEO

Nu när du vet vilka faktorer som påverkar din SEO på sidan kan du börja optimera dem. Kom ihåg att det tar tid att optimera din webbplats och se resultaten från den. Att följa bästa praxis för dessa faktorer hjälper dig dock att skapa en webbplats som kan klara algoritmuppdateringar. URL Vad är en URL? Din URL är som en adress, men för en sida på Internet. URL-exempel för SEO på sidan Webbadresser till webbplatsens sidor bör innehålla korta beskrivningar av sidans ämne.

Till exempel, om du har en sida om hundvård i Daytona Beach, skulle en bra webbadress vara . Eller om du har flera platser kan du använda följande format: . Att inkludera ditt nyckelord i din webbadress istället för en lång rad med rörliga nummer gör det också lättare att navigera på din webbplats och ger människor en bättre uppfattning om dina sidämnen. Vilka av följande webbadresser vill du till exempel besöka?

Använd rena, organiserade webbadresser – som det första exemplet ovan – för att förbättra webbplatsens arkitektur och hjälpa dig att rankas högre i relevanta sökresultat. Titel tagg Vad är en titeltagg? Din titeltagg är din sidans titel, men den visas bara i sökresultaten.

Scroll to Top